Garanții

Garantii de participare la licitatie (Bid Bonds)

 

Prin intermediul acestui produs de asigurare, Asito Kapital sprijina clientii in procesul de participare la licitatii,  pentru obtinerea de contracte diverse, ce pot avea  ca obiect: executarea de  lucrari de constructii, prestari de servicii, furnizare de echipamente si materiale, etc.

In lipsa acestui produs de asigurare de garantie, compania-client, chiar daca poseda capacitatile tehnico-economice de realizare a lucrarilor/serviciilor solicitate, nu poate avea acces la licitatie, aspect coroborat cu posibilitatea financiara redusa a companiilor de a cumpara garantii bancare.

 

Consecinta fireasca a acestei imposibilitati de participare la licitatie este reprezentata de volumul scazut al vanzarilor. 

 

Garantii de buna executie a contractului (Performance Bonds)

Cu ajutorul acestui produs de asigurare de garantii,  Asito Kapital sustine clientul corporativ sa incheie contractul de executare de lucrari/furnizare de servicii,  garantia fiind o conditie necesara perfectarii acestuia, impusa de catre beneficiarul lucrarii.

 

Garantii post-executie (Maintenance Bonds)

Anumiti beneficiari ai contractelor de executare de lucrari/furnizare de servicii solicita si acest tip de garantie.

Prin acest produs de asigurare de garantie, Asito Kapital da posibilitatea clientului corporativ sa incheie contractul de executare de lucrari/furnizare de servicii dar, mai ales, sa asigure beneficiarului confortul unei lucrari/serviciu garantate.

 

Garantii de returnare a avansului (Advance Payment Bonds)

Pentru finantarea capitalului de lucru, clientul corporativ solicita beneficiarului plata unui avans.  Pentru realizarea decontarii, beneficiarul cere clientului societatii noastre  o garantie de retur avans, pentru securizarea tranzactiei.

 

Garantii globale pentru regimul de tranzit comunitar (Comprehensive guarantee for the Community transit)

Produs de asigurare de garantii necesar sustinerii vanzarilor clientilor corporativi din domeniul vamal (operatori vamali).

 

 

9001.jpg

© 2020 by Asito Kapital

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page